Konkurrencebetingelser

KONKURRENCEN AFVIKLES PÅ WWW.FACEBOOK.COM/BILLIONAERVODKA

Udbyder af konkurrencen er:
Billionær Vodka ApS Lufthavnsboulevard 6, 2770 Kastrup, Tlf.: +45 41 97 41 41

Sådan deltager du:
Du deltager i konkurrencen ved at skrive dit svar i kommentarsporet på opslaget. Aldersgrænse for deltagelse i konkurrencen er min. 18 år. Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Udtrækning af vindere:
Der trækkes lod blandt alle kommentarer. Vinderne udtrækkes hver dag klokken 20:00 frem til 31 oktober 2021 Vinderne kontaktes direkte via en privat Facebook besked. Ved kontakt skal vinderen svare inden for 24 timer ellers udtrækkes der en ny vinder. Vinderen bliver udtrukket gennem et digitalt værktøj der sikrer fair chancer for alle deltagere. Vinderen får tilsendt præmien til egen adresse i Danmark.

Præmier:
Der findes 30 vindere af den præmie, som er angivet i konkurrenceopdateringen. Præmien har en værdi af 349 kr kan og ikke ombyttes til kontanter. Der er i alt 30 præmier på højkant. Præmierne er sponsoreret af Billionær Vodka ApS. Der er ingen begrænsninger på, hvor mange gange en enkelt person kan deltage i konkurrencen.

Brug af persondata:
Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som du afgiver i forbindelse med konkurrencen, vil alene være tilgængelige for Billionær Vodka ApS. Kontaktoplysningerne vil alene blive brugt til kontakt i forbindelse med konkurrencen. Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold.

Desuden:
Billionær Vodka ApS er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl. Ved mistanke om snyd har Billionær Vodka ApS ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Ansatte hos Billionær Vodka ApS må ikke deltage i konkurrencen. Facebook er ikke involveret i konkurrencen, hverken i form af administration, sponsorat eller på anden vis. Billionær Vodka ApS forbeholder sig til enhver tid retten til eventuelt at tilpasse betingelserne for konkurrencen.

Spørgsmål omkring konkurrencen kan rettes til Billionær Vodka ApS:
Billionær Vodka ApS Lufthavnsboulevard 6, 2770 Kastrup, E-mail: contact@billionaer.com

Back to Top